Cum comand produseleCum comand? | Efectuarea platii | Termeni si conditii

Cum comand?

Comanda pe site:

Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online este necesar sa va inregistrati.

Alegeti produsul dorit, introduceti cantitatea si apoi faceti click pe simbolul "adauga in cos". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi.

Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe cosul de cumparaturi.

Aveti posibilitatea sa vizualizati istoricul comenzilor efectuate in sectiunea istoric comenzi.

Va rugam ca inaintea efectuarii unei comenzi sa va asigurati ca atat datele dumneavoastra de contact cat si adresa de livrare sunt valide. Aceste date se gasesc in sectiunea contul meu.

Comanda telefonica:

Pentru comanda telefonica sunati la oricare din numerele de telefon de mai jos:

Telefoane contact: 021.233.13.06
021.233.13.08

Efectuarea platii

Aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

Plata cu numerar, la livrare.

Plata cu numerar, la sediul nostru.

Plata prin virament bancar (ordin de plata).

Termeni si conditii

Generalitati
Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Societatea Comerciala Rom Team Birotica SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila. Accesand legatura "Termeni si conditii" puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestora.

Definitii
a) Acest site este intretinut si administrat de SC Rom Team Birotica SRL (legal inregistrata), care va fi denumita in continuare "Societate";

b) Persoana juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului romteambirotica.ro este denumit "Client";

c) Adresa Internet care este proprietatea Societatii (www.romteambirotica.ro) va fi denumita generic "site-ul romteambirotica.ro";

d) Textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul romteambirotica.ro vor fi denumite in continuare "continut".

Securitatea datelor personale si a informatiilor
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Datele personale introduse de catre cumparator sunt accesibile numai personalului autorizat al Societatii. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

Site-ul romteambirotica.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de "bug"-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul romteambirotica.ro, Societatea nu isi asuma nici o responsabilitate.

Frauda
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI romteambirotica.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL romteambirotica.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT ACEST FAPT, SAU CARE EXPLOATEAZA ERORI ALE APLICATIEI.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.