Istoric SC Rom Team Birotica SRLSC Rom Team Birotica SRL

SC Rom Team Birotica SRL este o societate comerciala cu raspundere limitata care s-a înfiintat în noiembrie 1993 si a început activitatea propriu-zisă în martie 1994.

Activitatea de baza este cea de SERVICE aparatura de birou - în principal copiatoare, imprimante, faxuri, duplicatoare - precum și comerțul en-gross și en-detail cu materiale consumabile și piese de schimb specifice acestora.

Materialele consumabile si piesele de schimb pentru copiatoare sunt asigurate din import direct începând cu anul 1995.

Pe parcursul celor peste 20 ani de activitate a firmei, politica de prețuri a fost constantă, eficientă și permanent în sprijinul clienților. Aceasta a avut ca efect creșterea constantă a numărului de clienți ceea ce a determinat o crestere importantă a cifrei de afaceri.

Toate acestea au avut drept rezultat impunerea pe piața româneasca de profil a SC Rom Team Birotica SRL ca leader de necontestat în domeniul comercializarii de materiale consumabile și piese de schimb pentru copiatoare, imprimante, faxuri, duplicatoare. Principala preocupare a noastra de pâna acum a fost aceea de a veni în sprijinul clienților prin asigurarea unui stoc de marfa suficient și diversificat astfel încât să existe cât mai puține repere care, solicitate fiind, să nu existe în stoc.